Шановні земляки!

    Щороку у третю неділю листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників сільського господарства, професійне свято людей, які годують усю країну.
    Праця аграрія – важка, часом невдячна, примхлива, але вкрай важлива. Це підйоми удосвіта, планування, засівання, постійна турбота за майбутній урожай, жнива і підготовка поля до нового сезону. І так по колу, кожен рік. Але робота аграрія – це ще й неосяжні простори на світанку, золотисті поля пшениці, чисте ранкове повітря, гордість за вирощений врожай і безмежна любов до землі.
  День працівників сільського господарства – це також свято усіх тих, хто переробляє сільськогосподарську продукцію, доглядає за тваринами, заготовляє корми, готує нам смачні ковбаси. Це величезний і потужний комплекс, який працює як єдиний механізм, де кожен працівник важливий.
   Щиро вітаю усіх працівників сільського господарства з професійним святом. Нехай нелегка праця завжди приносить вам задоволення, прогнози збуваються, плани перевиконуються, а погода буде привітною. Дякую вам за старанність, працьовитість та професіоналізм. Бажаю вам щастя, процвітання, міцного здоров’я і родинного затишку. Зі святом!

   З повагою, директор коледжу

Василь КРАСНЮК

Від admin